Ovečka Shaun vo filme: Farmageddon (Veľká Británia/USA/Francúzsko 2019)

Ovecka-Shaun-vo-filme-FarmageddonShaun the Sheep Movie: Farmageddon
Rodinný animovaný, 87 minút
Scenár: Jon Brown, Mark Button, Nick Park. Réžia: Will Becher, Richard Phelan. Kamera: Charles Copping. Strih: Sim Evan-Jones. Hudba: Tom Howe.
Slovenská premiéra: 17. októbra 2019
Blízke stretnutie tretieho druhu s najobľäbenejším ovčím stádom v Shaunovom (v origináli ide o barančeka) novom filmovom dobrodružstve... Čudesné svetlá nad pokojným mestečkom Mossingham oznamujú príchod záhadného návštevníka zo vzdialenej galaxie. Na neďalekej farme Mossy Bottom Farm ovečka Shaun nič netuší o pristátí mimozemšťana, pretože má plné ruky práce s geniálnymi nápadmi, ako si znova vystreliť z farmára a rozhnevať mimoriadne zodpovedného psíka Bitzera. Čoskoro však jedna mimozemská výmyselníčka neďaleko farmy havaruje, Shaun sa rýchlo chytí novej príležitosti a vyráža na intergalaktickú misiu na záchranu malej návštevníčky pred diabolskou vládnou organizáciou, ktorá sa ju snaží zajať a zneužiť na svoje nekalé ciele. Podarí sa Shaunovi a kamarátom z ovčieho stáda odvrátiť Farmageddon na farme Mossy Bottom? Dobrodružstvá Shauna dokonale zabavia nielen detských divákov, ale aj dospelých, o čom sa znovu presvedčíme v novej snímke, kde nechýbajú odkazy na rôzne sci-fi filmy.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.