Slnovrat (USA 2019)

SlnovratMidsommar
Mysteriózny horor, 146 minút
Scenár a réžia: Aro Aster. Kamera: Strih: Hudba: Hrajú: Florence Pigh, Jack Raynor, Vilhelm Blomgren, William Jackson Harper, Will Poulter, Ellora Torchia, Archie Madekwe, Henrik Norlén, Gunnel Fred, Isabelle Grill, Mats Blomgren, Julia Ragnarsson, Lars Väringer a ďalší.
Slovenská premiéra: 1.augusta 2019
Vizionársky režisér Ari Aster (Prekliate dedičstvo) prichádza s ďalším hrôzou nasiaknutým príbehom, v ktorom sa tentoraz temnota ukáže už za bieleho dňa... Dani (Florence Pugh) a Christian (Jack Reynor) sú mladý americký pár, v ktorom to začína škrípať. Po tragickej udalosti v Daninej rodine ich zblíži smútok a Dani sa rozhodne, že sa pridá k Christianovi a jeho kamarátom, mieriacim na výlet, aký sa odohrá len raz za život – do odľahlej švédskej dediny na festival letného slnovratu. To, čo sa začne letnou pohodou v odľahlej krajine zaliatej slnkom, naberie nečakaný spád, keď dedinčania pozvú svojich hostí, aby sa zúčastnili slávnosti. Raj na zemi sa začne meniť na čoraz hrozivejšie peklo...
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.