Willy a kúzelná planéta (Francúzsko 2019)

Willy-a-kuzelna-planetaTerra Willy: Planète inconnue
Animovaný rodinný, 90 minút
Scenár: David Alaux, Eric Tosti, Jean-François Tosti. Réžia: Eric Tosti. Strih: Jean-Christian Tassy. Hudba: Olivier Cussac.
Slovenská premiéra: 11. júla 2019
Malý Willy cestuje so svojimi rodičmi – prieskumníkmi -vesmírom . Ich kozmická loď v poli asteroidov exploduje. Willy sa ocitne v záchrannej kapsule s robotom Buckom sám bez rodičov a na neznámej planéte. Planéta skrýva rôzne nebezpečenstvá a nástrahy. Dvom stroskotancom nezostane nič iné, len sa vydať na prieskum neznámej oblasti a čakať na záchranu. Willy a robot Buck na planéte objavujú mnohé zvláštne veci. Planéta im umožní nové poznania a stretnutia, niekedy komické, inokedy nebezpečné. Objavujú prekvapujúce formy života, rôznorodú faunu. Stretávajú mimozemšťana, a iné zvláštne bytosti, rastliny, veci, zvieratá. A keď si naši hrdinovia myslia, že si konečne planétu podmanili, čudesná planéta potvrdí opak časopriestoru a naši hrdinovia sa opäť dostávajú do nových dobrodružstiev... Spracovania animovaného rodinného príbehu Willy a kúzelná planéta sa ujala trojica skúsených tvorcov: Eric Tosti, David Alaux a Jean-Francois Tosti, ktorí si získali srdcia malých divákov už svojim animákom Esá z pralesa.
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.