Muži v čiernom: Globálna hrozba (USA 2019)

Muzi-v-ciernom-Globalna-hrozbaMen in Black: International
Akčná sci-fi komédia, 115 minút
Scenár: Lowell Cunnigham, Matt Holloway, Art Marcum. Réžia: F. Gary Gray. Kamera: Stuart Dryburgh. Strih: Christian Wagner. Hudba: Chris Bacon, Danny Elfman. Hrajú: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Liam Neeson, Emma Thompson, Stephen Wight, Shawn Parsons, Adrian Alvarado, Rafe Spail, Andy Bechwith, Anatole Taubman, Bern Collaco a ďalší.
Slovenská premiéra: 13. júna 2019
Pred rokmi pomohli Muži v čiernom naštartovať kariéru Willa Smitha a akčná sci-fi komédia sa dočkala ďalších dvoch pokračovaní. Od roku 2012 už uplynulo dosť rokov, ale vedenie Sony Pictures na svoju výnosnú zlatú sliepku nezabudlo, a tak k divákom prichádzua štvrté pokračovanie, hoci v ňom budú chýbať tak Smith, ako aj Tommy Lee Jones. Chýbať však nebudú noví agenti (Chris Hemsworth, Tessa Thompson) a ich nový londýnsky šéf (Liam Neeson). Samozrejme, že aj ich prvoradou úlohou je chrániť našu Zem pred vesmírnou háveďou. V novom dobrodružstve však stoja proti hrozbe, s akou sa ešte nestretli – zákernému dvojitému agentovi v ich vlastných radoch...
Foto: Itafilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.