Šprtky to chcú tiež (USA 2019)

Sprtky-to-chcu-tiezBooksmart
Komédia, 102 minút
Scenár: Susanna Fogel, Emily Halpern, Sarah Haskins, Katie Silberman. Réžia: Olivia Wilde. Kamera: Jason McCormick. Strih: Jamie Gross. Hudba: Dan Nakamura. Hrajú: Kaitlyn Dever, Beanie Feldstein, Billie Lourd, Lisa Kudrow, Jason Sudeikis, Jessica Williams, Will Forte, Mason Gooding, Diana Silvers, Austin Crute a ďalší.
Slovenská premiéra: 30. mája 2019
Najlepšie kamošky a zároveň najlepšie študentky v triede Amy (Kaitlyn Dever) a Molly (Beanie Feldstein) sú veľmi múdre, šikovné... a dosť neobľúbené. Myslia si, že život je ukrytý len v učebniciach a na svojich spolužiakov s horšími známkami sa pozerajú s neskrývaným dešpektom. Lenže deň pred ukončením štúdia si obe zrazu uvedomia krutú pravdu – štyri roky šprtania boli v podstate stratou času a ony si mohli užívať presne ako všetci ostatní. A tak sa rozhodnú, že poslednú noc na strednej škole si to všetko vynahradia a roztočia to, ako sa patrí. Čaká ich veľmi dlhá noc plná dobrodružstiev, na aké ich žiadna z kníh nemohla ani zďaleka pripraviť...
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.