Láska na druhý pohľad (Francúzsko/Belgicko 2019)

Laska-na-druhy-pohlad2Mon inconnue
Romantická komédia, 117 minút
Scenár: Hugo Gélin, Igor Gotesman. Réžia: Hugo Gélin. Kamera: Nicolas Massart. Strih: Virginie Bruant. Hrajú: François Civil, Joséphine Japy, Benjamin Lavernhe, Camille Lellouche, Amaury de Crayencour, Edith Scob, Juliette Dol, Samir boitard, Christian Benedetti, Sonia Nini a ďalší.
Slovenská premiéra: 2. mája 2019
Keď sa Raphaël Ramisse (François Civil) a Olivia Marigny (Joséphine Japy) zoznámili, mali osemnásť. Ich láska na prvý pohľad sa stala začiatkom veľkého milostného príbehu. Nezištne sa vzájomne podporovali pri napĺňaní svojich vášní, on je spisovateľ a ona klaviristka. Ako to vyzerá o desať rokov neskôr? Sú už manželmi, ale vášne a vzájomného porozumenia je medzi nimi už veľmi málo. Raphaël píše úspešné bestsellery, Olivia oželela vlastnú sólovú hudobnú kariéru, v ktorej ju jej manžel ohromený vlastným spisovateľským úspechom podporoval čoraz menej a menej. Jedného večera si Olivia prestane byť istá, či ju Raphaël ešte miluje. Nasledujúce ráno sa Raphaël prebúdza sám a čaká ho poriadny šok. Prepadne sa totiž do paralelného sveta, v ktorom žije úplne iný život. Oliviu v ňom nikdy nestretol, tá je teraz slávnou pianistkou a volá sa Shadow. On nie je spisovateľ, ale obyčajný učiteľ literatúry Zoltan. Na hrudi má záhadné tetovanie s nápisom „ping“ a uvedomí si, že bez Olivie nedokáže žiť. Musí urobiť všetko preto, aby si jej lásku opäť získal a predovšetkým si ju zaslúžil. Jeho jedinou výhodou je, že ju z predchádzajúceho života dokonale pozná, vie, čo má rada, čo jej prekáža a čo naopak miluje. V snahe získať po druhýkrát Oliviino srdce, mu pomáha jeho najlepší kamarát Félix aka Gumpar (Benjamin Lavernhe), ktorý má na prsiach pre zmenu vytetované slovo „pong“.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.