Hellboy (USA 2019)

Hellboy1Hellboy
Akčný fantasy, 120 minút
Scenár: Andrew Cosby. Réžia: Neil Marshall. Kamera: Lorenzo Senatore. Strih: Martin Bernfeld. Hudba: Benjamin Wallfisch. Hrajú: David Harbour, Ian McShane, Milla Jovovich, Penelope Mitchell, Sasha Lane, Daniel Dae Kim, Thomas Haden Church, Sophie Okonedo, Kristina Klebe, Brian Gleeson, Ashley Edner, Douglas Tait a ďalší.
Slovenská premiéra: 11. apríla 2019
Obľúbený temný hrdina Hellboy (David Harbour)sa vracia na plátna kín v plnej paráde. Pod hlavičkou ÚPVO (Úradu pre paranormálny výskum a obranu) sa vydáva do Londýna, kde sa zo záhrobia vrátila obávaná čarodejnica Nimue (Milla Jovovich). „Krvavá Kráľovná“ potrebuje nabrať silu, pretože v dávnych dobách ju zabil sám kráľ Artuš a kusy jej rozštvrteného tela ukryl v rôznych častiach Anglicka. Hellboy teraz musí zabrániť, aby Nimue na svet ľudí zoslala smrtiacu morovú ranu. Rohatý cynik má našťastie po svojom boku nevlastného otca, profesora Trevora Bruttenholma (Ian McShane), a kamarátku Alice Monaghan (Sasha Lane), mimoriadne nadané médium. Spolu s nimi odhalí šokujúcu pravdu o svojom pôvode, ale aj o tom, aké je jeho skutočné poslanie...
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.