Zjavenie (Francúzsko 2018)

ZjavenieL´apparition
Dráma, 137 minút
Scenár a réžia: Xavier Giannoli. Kamera: Eric Gautier. Strih: Cyril Nakache. Hrajú: Vincent Lindon, Galatéa Bellugi, Patrick d´Assumçao, Anatola Taubman, Elina Löwensohn, Bruno Georis, Candice Bouchet, Claude Lévèque, Gérard Dessalles, Alicia Hava a ďalší.
Slovenská premiéra: 7. marca 2019
Jacques Mayano (Vincent Lindon) je novinárom v jednej z veľkých regionálnych redakcií vo Francúzsku. Jeho povesť nestranného a talentovaného investigatívneho novinára upúta pozornosť Vatikánu, ktorý ho najme ako člena komisie overujúcej údajné zázračné zjavenie v v jednej malej francúzskej dedine.Hneď po svojom príchode tu stretáva mladú, citlivú a pobožnú Annu (Galatéa Bellugi), ktorá tvrdí, že sa osobne stala svedkyňou zjavenia Panny Márie. Tvárou v tvár rozdielnym názorom duchovných a skeptikov vo vyšetrovacej komisii Jacques postupne odkrýva skryté motívy a tlak, ktoré ovplyvňujú vyšetrovanie, a jeho vlastná viera sa otriasa v základoch...
Foto: ASFK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.