Ľadová sezóna 2 (USA/India 2018)

Ladova-sezona-2Norm of the North: Keys to the Kingdom
Animovaná rodinná komédia, 90 minút
Scenár: Alec Sokolow, Dean Stefan, Derek Chan, Elie Choufany. Réžia: Tim Maltby, Richard Finn. Strih: Richard Finn. Hudba: Luigi Meroni.
Slovenská premiéra: 24. januára 2019
Ľadové medvede vynikajú silou a obratnosťou a žijú samotárskym životom. Hrozivou bielou šelmou sa medveď Norm stal pravdepodobne len omylom. Má totiž rád spoločnosť, zábavu a priateľov, zatiaľ čo v tom, ako byť dravý, desivý a nebezpečný vládca premrznutých planín dosť zaostáva. Je to dobrák od kostí, ale či chce alebo nie, Norm je jednoducho ľadový medveď, žije na severnom póle a musí sa stať vodcom. Ak má získa aspoň trochu potrebného rešpektu, tak sa s osvedčenou skupinou bláznivých nezničiteľných lumíkov vyberie do mesta, ktoré nikdy nespí. Do New Yorku. Tu si podľa plánu užije okamih slávy a získa slávnostný kľúč k mestu. Kam sa pohne, tam vznikajú problémy a zmätky. Nechtiac sa zapletie do bankovej lúpeže, spôsobí obrovskú policajnú naháňačku a nakoniec sú všetci radi, že mesto, kam prišiel, po jeho odchode ešte stojí. Tá hlavná úloha kráľa severu Norma však čaká až po návrate domov. Chamtivá korporácia začala ťažiť ľad jeho domova a Norm sa odhodlá k bláznivému kroku. O osude ich drahocenného ľadu, na ktorom všetci žijú, rozhodne jeden veľkolepý hokejový zápas. Los do brány, lumíci do obrany, tulene na krídla a medveď do útoku. Zvieratá severu vytvoria hokejové družstvo a trénujú na zápas s doposiaľ neporazenými šampiónmi...
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.