Ghost Stories (Veľká Británia 2017)

Ghost-StoriesGhost Stories
Horor, 98 minút
Scenár a réžia: Jeremy Dyson, Andy Nyman. Kamera: Ole Bratt Birkeland. Strih: Billy Sneddon. Hudba: Haim Frank Ilfman. Hrajú: Andy Nyman, Martin Freeman, Paul Whitehouse, Alex Lawther, Paul Warren, Kobna Holdbrook-Smith, Nicholas Burns, Samuel Bottomley, Olivier Woollford, Ramzan Miah, Billy Sneddon, Baniel Hill a ďalší.
Slovenská premiéra: 7. júna 2018
To, že niekto neverí na duchov, neznamená, že duchovia neveria na neho. Či snáď, že dokonca neexistujú. Profesor Phillip Goodman (Andy Nyman) je skeptik, ktorý si dal za úlohu vysvetliť a odhaľovať zdanlivo nadprirodzené javy a zistiť ich skutočnú podstatu. A práve preto sa s ním spojí jeden muž, ktorý ho vyzve, aby vyšetril tri nevysvetliteľné prípady. Profesor Goodman sa teda vydáva na výpravu, ktorej cieľom je racionálne vysvetlenie nadprirodzených príbehov. Postupne sa stretne s tromi vydesenými ľuďmi. Nočný strážnik Tony Matthews (Paul Whitehouse) prežil v prázdnom sklade strašidelné stretnutie, tínedžer Simon Rifkind (Alex Lawther) pred časom absolvoval desivú nočnú jazdu, kvôli ktorej dodnes žije život v nechcenom horore. Tretím vyšetrovaným prípadom je zážitok seriózneho bankára Mike Priddlea (Martin Freeman), čo prežil stretnutie s duchmi, ktoré zásadne otriaslo jeho dovtedy dokonalým životom. Keď začne Goodman vyšetrovať ich príbehy, jeho racionálny svet sa začína totálne rozpadať. Je to klam jeho mozgu, alebo za všetkým stoja temné sily? Postupne je vtiahnutý do odhaľovania hlboko ukrytého tajomstva, ktoré obráti jeho život naruby a zmení všetko, čo si doteraz o sebe myslel...
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.