Manžel na skúšku (USA 2018)

Manzel-na-skuskuOverboard
Romantická komédia, 112 minút
Scenár a réžia: Bob Fisher, Rob Greenberg. Kamera: Michael Barrett. Strih: Lee Haxall. Hudba: Lyle Woekman. Hrajú: Anna Faris, Eugenio Derberz, Eva Longoria, John Hannah, Swoodie Kurtz, Alyvia Alyn Lind, Nils Hognestad, Emily Maddison, Garry Chalk, Hannah Nordberg, Elizabeth Bowen, Cynthia Mendez, Adrian Uribe, Cecilia Suárez, Fernando Luján, Jesús Ochoa, Mel Rodriguez a ďalší.
Slovenská premiéra: 5. júla 2018
Leonardo Montenegro (Eugenio Derbez) je bohatý a rozmaznaný plejboj, ktorý si celý život len užíval. Ako sa hovorí – karma nie je zdarma, alebo – prišiel na psa mráz.. Keď z rozmaru odmietne zaplatiť za služby upratovacej služby, netuší, ako mu to osud vráti. Po jednej divokej párty vypadne z jachty a na druhý deň ho nájdu, ako sa bezradne motá v uliciach Oregonu. V nemocnici skonštatujú, že utrpel úplnú stratu pamäte a vyhlásia pátranie po jeho rodine. A vtedy nastupuje na scénu Kate (Anna Faris) – presne tá, ktorú nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsmevom a falošným sobášnym listom si poňho príde ako zákonitá manželka! Začiatok bude ťažký, ale aj život bežného pracujúceho muža s troma deťmi a úžasnou manželkou má niečo do seba. Ako dlho však dokáže Kate tajiť pred Leom jeho skutočnú identitu a udržať príjemnú idylku?
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.