Rodinka Úžasných 2 (USA 2018)

Rodinka-Uzasnych-22Incredibles 2
Dobrodružný animovaný, 118 minút
Scenár a réžia: Brad Bird. Strih: Stephen Schaffer. Hudba: Michael Giacchino. Slovenský dabing: Ivo Gogál, Diana Mórová, Zuzana Porubjaková, Alex Koníček, Lucia Hurajová, Eli Fucile, Štefan Skrúcaný, Martin Mňahončák, Lukáš Frlajs, Kristína Turjanová, Zuzana Kronerová, Pavol Plevčík, Judita Hansman, Marek Mjeský, Vladimír Jedľovský a ďalší.
Slovenská premiéra: 2. augusta 2018
Vo filme Rodinka Úžasných 2 sa zdá, že hlavnou superhrdinkou bude Helen. Ako príťažlivejšia polovička z najslávnejšej superdvojice sa stáva tvárou kampane, ktorá má vyžehliť obraz superhrdinov v očiach verejnosti. Bob sa tak musí venovať domácim povinnostiam a predovšetkým výchove detí – Violet, Dasha a najmä malého Jack-Jacka, ktorého superschopnosti sa ešte len majú prejaviť a prekvapiť všetkých, vrátane vlastných rodičov. Zdalo by sa, že superhrdina Bobovho kalibru s tým nemôže mať problém. Omyl! Navyše sa objaví nový nepriateľ s geniálnym diabolským plánom a Parrovci musia čeliť výzve ako zvládnuť domácnosť, pubertu detí, školskú dochádzku a popritom ešte zachrániť svet. Nie nadarmo sú však Úžasní... Po vyše desiatich rokoch sa vracajú hrdinovia obľúbenej animovanej dobrodružnej komédie, snímka si – našťastie . zachovala ducha 50. rokov minulého storočia, hoci po stránke animácie vyzerá lepšie vďaka rozvoju technológií.
Foto: Saturn Entertainment

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.