Návrat Mary Poppins (USA 2018)

Navrat-Mary-PoppinsMary Poppins Returns
Rodinný muzikál, 130 minút
Scenár: David Magee. Réžia: Rob Marshall. Kamera: Dion Beebe. Strih: Wyatt Smith. Hudba: Marc Shaiman. Hrajú: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters, Pixie Davies, Nathanael Saleh, Joel Dawson, Colin Firth, Meryl Streep, Jeremy Swift, Dick Van Dyke a ďalší.
Slovenská premiéra: 27. decembra 2018
V novom Disneyho pokračovaní je Mary Poppins späť, aby pomohla ďalšej generácii rodiny Banksovcov znova objaviť radosť a úžas, ktoré v ich živote po rodinnej tragédii chýbajú... Kúzelná pestúnka Mary Poppins (Emily Blunt) sa vracia, aby s pomocou veselého údržbára pouličných lámp Jacka (Lin-Manuel Miranda) a svojich jedinečných čarodejníckych schopností pomohla Michaelovi Banksovi (Ben Whishaw), ktorý medzitým dospel a ako vdovec sa stará o svoje tri deti – Annabel (Pixie Davies), Johna (Nathanael Saleh) a Georgea (Joel Dawson). Časy sú ťažké, svet ničí ekonomická kríza a dom, kde Banksovci žijú je v rovnakom chaose, navyše preplnený hlbokým smútkom. Ba čo viac, zdanlivo dobroprajný bankár Wilkins (Colin Firth) dôsledne pracuje na zabavení domu. Našťastie, je tu Mary, ktorá dokáže deti zaujať, vystrojí pre ne neuveriteľné dobrodružstvá, zoznámi ich aj so svojou excentrickou sesternicou Topsy (Meryl Streep) či ďalšími rovnako zaujímavými postavičkami, a podarí sa jej do rodiny vrátiť život, lásku a smiech...
Foto: Saturn Entertainment

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.