Bastardi (USA 2017)

Bastardi

Bastardi (USA 2017)
Father Figures
Komédia, 112 minút
Slovenská premiéra: 28. decembra 2017
Scenár: Justin Malen. Réžia: Lawrence Sher. Kamera: Kohn Lindley. Strih: Dana E. Glauberman. Hudba: Rob Simonsen. Hrajú: Owen Wilson, J. K. Simmons, Katie Aselton, Bill Irwin, Ed Helms, Glenn Close, Ving Rhames, Retta, Ryan Cartwright, Harry Shearer, Katt Williams, Terry Bradshaw, Rachel Eggleston, Robert Pralgo, Ryan Gaul, Christopher Walken, Ali Wong, June Squibb a ďalší.
Slovenská premiéra: 28. decembra 2017
Peter (Ed Helms) a Kyle (Owen Wilson) Reynoldsovci sú dvaja bratia, ktorých ich slobodná, slobodymyseľná a excentrická matka (Glenn Close) vychováva vo viere, že ich otec zomrel, keď boli ešte maličkí. V skutočnosti je však pravda iná – mama totiž ani netuší, kto bol ich otec. A tak sa Peter a Kyle rozhodnú, že ho nájdu. Na dlhej ceste ich čaká množstvo bláznivých situácií a prekvapivých či absurdných odhalení, aby sa dozvedeli o sebe a matke viac, ako túžili... Bláznivá komédia o tom, že otec je vždy neistý, dala veľký priestor typickému humoru Owena Wilsona (Polnoc v Paríži, Vtáčí úlet, Noc v múzeu, Zoolander) a Eda Helmsa (Griswoldovci, Chaos na Vianoce, Vo štvorici po opici), ale poskytla aj veľký priestor Glenn Close (Air Force One, 102 dalmatínov, Stepfordské paničky), ktorá mohla po dlhom čase prejaviť svoj svojrázny zmysel pre humor.
Foto: Continental film


Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.