Stratený v džungli (Austrália/Kolumbia 2017)

Jungle2Jungle
Dobrodružná dráma, 115 minút
Scenár: Justin Monjo. Réžia: Greg McLean. Kamera: Stefan Duscio. Strih: Sean Lahiff. Hudba: Johnny Klimek. Hrajú: Daniel Radcliffe, Thomas Kretshmann, Alex Russell, Lily Sullivan, Jacek Koman, Joel Jackson, Angie Milliken a ďalší.
Slovenská premiéra: 28. decembra 2017
Strhujúca dráma vznikla podľa skutočných, aj keď málo uveriteľných udalostí – Yossi Ghinsberg (Daniel Radcliffe) chce uniknúť každodennej nude a rutine nášho života. V bolívijskom La Paz sa zoznámi s tajuplným sprievodcom, ktorý ho spolu s inými náhodnými známymi vezme na expedíciu do amazónskeho pralesa s prísľubom, že objavia neznámy indiánsky kmeň. Uprostred divočiny však sprievodca zmizne a skupina dobrodruhov sa pri stroskotaní na rieke rozpadne. Yossi zostane sám v nebezpečnej džungli a krásna príroda sa mení na nebezpečného a smrteľného nepriateľa. Džungľa má totiž jasný odkaz – sem ľudia nepatria. Snímka vznikla na základe eponymného románu Yossiho Ghinsberga a dá zabudnúť na čarodejníka Harryho Pottera, s ktorým doteraz Daniela Radcliffa spájame.
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.