Kožená tvár (USA 2017)

Kozena-tvarLeatherface
Horor, 90 minút
Scenár: Kim Henkel, Tobe Hooper. Réžia: Alexandre Bustillo, Julien Maury. Kamera: Antoine Sanier. Strih: Josh Ethier, Sébastien de Sainte Croix. Hudba: John Frizzell. Hrajú: Lili Taylor, Stephen Dorff, Sam Strike, Jerssica Madsen, James Bloor, Julian Kostov, Finn Jones, Veluzar Binev, Sam Coleman, Vanessa Grasse, Christopher Adamson, Eduard Parsehyan, Dejan Angelov, Nicole Andrews a ďalší.
Slovenská premiéra: 30. novembra 2017
Niekoľko rokov predtým, ako v Texase došlo k masakru motorovou pílou, sa na rovnakom mieste odohrala tragická udalosť, pri ktorej za záhadných okolností zomrela dcéra miestneho šerifa. Hlavným podozrivým z jej vraždy bol najmladší syn rodiny Sawyerovcov (Sam Strike). Hoci sa mu vinu nikdy nepodarilo v plnej miere dokázať, prípad sa uzavrel jeho hospitalizáciou na psychiatrii. O desať rokov neskôr Sawyer unesie mladú zdravotná sestru (Vanessa Grasse) a spolu s ďalšími troma komplicmi z nemocnice utečie. Prenasledovaný políciou a šerifom, ktorý chce pomstiť smrť svojej dcéry, sa Sawyer vydáva na cestu plnú násilia a teroru. Na jej konci sa zrodí monštrum, šialený zabijak, známy ako Kožená tvár... Film je prequelom dnes už kultového hororu Texaský masaker motorovou pílou (1974) režiséra Tobe Hoopera.
Foto: Forum Film Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.