Alibi na mieru (Francúzsko 2016)

alibi-com2Alibi.com
90 minút.
Scenár: Julien Arruti, Pierre Dudan, Philippe Lacheau. Réžia: Philippe Lacheau. Kamera: Dominique Colin. Strih: Olivier Michaut-Alchourroun. Hudba: Maxime Desprez, Michaël Tordjman. Účinkujú: Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Julien Arruti, Tarek Boudali, Didier Bourdon, Nathalie Baye, Kad Merad, Samy Naceri, Nawell Madani, Medi Sadoun, Vincent Desagnat, Alice Dufour, Philippe Duquesne, Chantal Ladesou, Laouni Mouhid a ďalší.
Slovenská premiéra 12. októbra 2017
Francúzsky herec Philippe Lacheau debutoval v roku 2014 ako režisér nenáročnej komédie Babysitting a rok nato pokračoval v rovnakom duchu komédiou Bláznivá dovolenka. Do tretice prichádza s rozmarnou veselohrou o podnikavom Grégorym (sám ho aj hrá), majiteľovi agentúry, zabezpečujúcej rôznym záletníkom, lenivcom a podvodníkom alibi takmer ako pravé. Problémy sa začnú, keď sa zaľúbi do sympatickej Flo (Élodie Fontan), ktorá z celej duše nenávidí klamstvá. Vysvitne, že jej otec je Grégoryho stály zákazník. A potom sa už len sype jeden pech za druhým. Film, voľne inšpirovaný skutočnosťou, doma vo Francúzsku slávil nebývalé úspechy. V českých kinách sa film volá Alibi na klíč.
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.