To (USA 2017)

toIt
135 minút.
Scenár: Chase Palmer, Cary Fukunaga, Gary Dauberman. Réžia: Andrés Muschietti. Kamera: Chung-hoon Chung. Strih: Jason Ballantine. Hudba: Benjamin Wallfisch. Účinkujú: Bill Skarsgård, Finn Wolfhard, Sophia Lillis, Javier Botet, Jaeden Lieberher, Nicholas Hamilton, Megan Charpentier, Owen Teague, Wyatt Oleff, Jack Dylan Grazer, Jeremy Ray Taylor, Steven Williams, Tatum Lee a ďalší.
Slovenská premiéra 7. septembra 2017
Len nedlho po smutne pobabranej Temnej veži sa do kín dostáva ďalšia adaptácia hororu Stephena Kinga. It z roku 1986 patrí k jeho vrcholným dielam a už v roku 1990 ho nakrútili ako dvojdielny televízny film, ktorý sa celkom dobre presadil aj na videu. Nový film začali producenti pripravovať v roku 2009, režírovať ho mal Cary Fukunaga, ale v roku 2015 z projektu odišiel. Réžie a rozpočtu okolo 40 miliónov dolárov sa ujal zázračný Argentínčan Andrés Muschietti, tvorca skvelého hororu Mama. Zlo, ktoré sa ukrýva v kanáloch mesta Derry, zhmotnené do krvilačného prízraku klauna Pennywiseho, stvárnil Bill Skarsgård. Proti nemu stojí sedmička detí, rozhodnutých zastaviť násilie a krutosť v ich ich mestečku.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.