Brloh (USA 2017)

brlohThe House
88 minút.
Scenár: Andrew Jay Cohen, Brendan O'Brien. Réžia: Andrew Jay Cohen. Kamera: Jas Shelton. Strih: Evan Henke, Michael L. Sale. Hudba: Andrew Feltenstein, John Nau. Účinkujú: Will Ferrell, Amy Poehler, Allison Tolman, Rob Huebel, Ryan Simpkins, Cedric Yarbrough, Frank Gerrish, Andy Buckley, Jason Mantzoukas, Rusty Meyers, Greg Haines, Tom Spath a ďalší.
Slovenská premiéra 29. júna 2017
Autor scenárov amerických komédií pre nenáročné publikum Mike a Dave zháňajú baby či Susedia na odstrel 1 a 2 Andrew Jay Cohen debutuje aj ako režisér. Jeho prvý celovečerný film má síce len 88 minút, ale zato Willa Ferrella v hlavnej role. Bol aj jeho producentom. Spolu s Amy Poehlerovou hrajú manželov Johansenovcov, ktorí zistia, že nemajú peniaze na náročné vysokoškolské štúdium dcéry Alex (Ryan Simpkins), a tak si s pomocou suseda (Jason Mantzoukas) v byte zriadia ilegálne kasíno. Pravdaže, neujde do pozornosti úradov ani podsvetia. Snímka s rozpočtom 40 miliónov dolárov vznikala v Los Angeles. České kiná ju uvádzajú pod názvom Hráčské doupě.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.