Baby šéf (USA 2017)

babysefThe Boss Baby
97 minút.
Scenár: Michael McCullers. Réžia: Tom McGrath. Strih: James Ryan. Hudba: Steve Mazzaro, Hans Zimmer. Účinkujú: Maroš Kramár, Jakub Horák, Bibiana Ondrejková, Filip Tuma, Juraj Kemka, Jozef Švoňavský, Peter Rúfus, Jozef Benedik, Ondrej Kaprálik, Martina Kapráliková, Daniel Hudák, Tatiana Kulíšková, Adriana Vozáryová a ďalší.
Slovenská premiéra 20. apríla 2017
Marla Frazee (nar. 1958) je cenená americká autorka a ilustrátorka literatúry pre deti. Jej knižka The Boss Baby z roku 2010 o tom, ako sa sedemročný Timothy pomocou detskej fantázie vyrovnával s narodením bračeka, sa stala námetom pre vôbec prvú filmovú adaptáciu jej populárneho diela. Pre spoločnosť DreamWorks Animation ju režíroval Tom McGrath, tvorca všetkých troch Madagaskarov aj sci-fi animáku Megamozog. K dispozícii mal rozpočet v úctyhodnej výške 125 miliónov dolárov. V origináli postavám prepožičali hlasy hollywoodske hviezdy Alec Baldwin, Tobey Maguire, Steve Buscemi a Lisa Kudrow. U nás sa môžeme tešiť na obligátne hviezdy slovenského dabingu. Od premiéry v posledný marcový deň už film stihol utŕžiť 220,3 milióna dolárov. České kiná ho uvádzajú pod názvom Mimi šéf.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.