Cuky Luky Film (Slovenská republika 2017)

CUKY LUKY112 minút.
Scenár: Petra Polnišová, Zuzana Šebová, Zuzana Marianková, Juraj Brocko. Réžia: Karel Janák. Kamera: Tomáš Juríček. Strih: Matej Beneš. Hudba: Ľubica Malachovská Čekovská. Účinkujú: Petra Polnišová, Zuzana Šebová, Diana Mórová, Lukáš Latinák, Zuzana Porubjaková, Števo Martinovič, Roman Pomajbo, Marián Čekovský, Daniel Dangl, Eva Kramerová, Viktor Vincze a ďalší.
Slovenská premiéra 20. apríla 2017
Po slovenskom kriminálnom bestselleri Červený kapitán, filme o najväčšom domácom politickom škandále Únos a adaptácii ženského čítania Všetko alebo nič sa do kín dostáva do podoby filmu pretavený ďalší fenomén slovenskej popkultúry – nenáročný komediálny televízny seriál pre nenáročných televíznych divákov. Ako je pri tomto druhu kinematografie zvykom, masívna reklama neprináša ani základné údaje o tvorcoch, tobôž o príbehu. Preto sa musíme uspokojiť s notickou, ktorá film sprevádza od začiatku projektu: „Cuky a Luky, obľúbené postavičky z TV obrazovky, sa tentoraz stretnú na filmovom plátne. Pochádzajú z rozličných svetov a nikdy predtým sa nevideli. Každá si žije svoj život: Cuky ako neuznaná videoblogerka a Luky ako celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať, okrem jednej jedinej veci – lásky. Aby získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu vytvoriť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy Cuky?“ Slovenský film v podukcii Daniela Dangla režíroval český režisér Karel Janák (Snowboarďáci, Rafťáci, Ať žijí rytíři!).
Foto: ITAfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.