Chatrč (USA 2017)

kostcThe Shack
132 minút.
Scenár: John Fusco, Andrew Lanham, Destin Daniel Cretton. Réžia: Stuart Hazeldine. Kamera: Declan Quinn. Strih: William Steinkamp. Hudba: Aaron Zigman. Účinkujú: Sam Worthington, Octavia Spencer, Radha Mitchell, Tim McGraw, Graham Greene, Megan Charpentier, Gage Munroe, Ryan Robbins, Carolyn Adair, John Specogna, Lane Edwards, Avraham Aviv Alush, Sumire Matsubara a ďalší.
Slovenská premiéra 13. apríla 2017
Kanadský náboženský spisovateľ William Paul Young pôvodne napísal fantastický román Chatrč ako vianočný darček pre šesť svojich detí v roku 2005. Postupne sa rozšíril medzi ich priateľov, známych a verejnosť si v roku 2007 vyžiadala jeho knižné vydanie. Celých 70 týždňov po vyjdení sa kniha držala v rebríčku bestsellerov denníka The New York Times, predalo sa jej sedem miliónov výtlačkov a preložili ju do štyridsiatich jazykov. Hlavnou postavou je Mackenzie Allen Phillips, ktorý sa v starej chatrči neďaleko jazera Wallowa v severovýchodnom Oregone vyrovnáva so stratou milovanej dcéry Missy. Štyridsaťpäťročný britský režisér Stuart Hazeldine má za sebou len nízkorozpočtovú napodobeninu hororu SAW s názvom Exam (2009). Americkí kresťanskí producenti mu priklepli 20 miliónov dolárov, do hlavnej roly obsadil Sama Worthingtona a hoci recenzenti netaja opovrhnutie, kresťanské publikum je nadšené.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.