Proti svojej krvi (Veľká Británia 2016)

protisvojejkrviTresspass Against Us
99 minút.
Scenár: Alastair Siddons. Réžia: Adam Smith. Kamera: Eduard Grau. Strih: Kristina Hetherington, Jake Roberts. Hudba: The Chemical Brothers. Účinkujú: Michael Fassbender, Brendan Gleeson, Lyndsey Marshal, Georgie Smith, Rory Kinnear, Killian Scott, Sean Harris, Kingsley Ben-Adir, Kacie Anderson, Gerard Kearns a ďalší.
Slovenská premiéra 13. apríla 2017
Tri generácie rodiny Cutlerovcov žijú ako tuláci v jednom z najbohatších britských regiónov. Bývajú uprostred Gloucestershire v karavanovom tábore. Živia sa krádežami, pytliactvom a inou drobnou zločinnosťou, bijú sa s každým, kto sa im nepáči. Okolie ich neznáša a polícia im ide po krku. Vajda klanu Colby (Brendan Gleeson) by rád časom prenechal vodcovstvo synovi, ale Chad (Michael Fassbender) nie je touto myšlienkou príliš nadšený. Túži totiž zabezpečiť svojej rodine lepšiu budúcnosť. Britský režisér a vizuálny umelec Adam Smith je známy vďaka dlhoročnej spolupráci s duom The Chemical Brothers. Proti svojej krvi je jeho celovečerný hraný debut pre kiná. Dokumentarista Alastair Siddons snímkou debutoval ako scenárista. Za herecké výkony nominovali Michaela Fassbendera, Seana Harrisa a Douglasa Hickoxa na Britské nezávislé filmové ceny.
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.