CHiPs (USA 2017)

chips100 minút.
Scenár a réžia: Dax Shepard. Kamera: Mitchell Amundsen. Strih: Dan Lebental. Hudba: Fil Eisler. Účinkujú: Michael Pena, Dax Shepard, Jessica McNamee, Adam Brody, Ryan Hansen, Justin Chatwin, Kristen Bell, Vincent D'Onofrio,Rosa Salazar, Maya Rudolph, Richard T. Jones, Adam Rodriguez, Jane Kaczmarek, Cameron Cruz a ďalší.
Slovenská premiéra 23. marca 2017
Skratka CHiP znamená California Highway Patrol. Jon Baker a Frank 'Ponch' Poncherello sú nováčikovia v kalifornskej motorizovanej diaľničnej hliadke. Jon (Dax Shepard) sa snaží dať znova do poriadku svoj pobabraný život i rozpadávajúce sa manželstvo. Frank (Michael Pena) je tajný federálny agent, vyšetrujúci lúpež, v ktorej má prsty niekto zvnútra CHiP. Dax Shepard nielenže stvárnil jednu z hlavných úloh, ale je tiež autorom scenára, režisérom a producentom novej americkej kriminálnej komediálnej drámy, ktorá je prvým filmom, čo režíroval sám. Námetom bol populárny televízny seriál zo 70. rokov.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.