Baba z ľadu (Česko-Slovensko-Francúzsko 2017)

babazladuBába z ledu
106 minút.
Scenár a réžia: Bohdan Sláma. Kamera: Diviš Marek. Strih: Jan Daňhel. Účinkujú: Zuzana Kronerová, Pavel Nový, Daniel Vízek, Václav Neužil ml., Tatiana Vilhelmová, Petra Špalková, Marek Daniel, Alena Mihulová, Marie Ludvíková, Luboš Veselý, Josef Ježek a ďalší.
Slovenská premiéra 2. marca 2017
Po senzáciách Divoké včely, Štěstí a Venkovský učitel nakrútil český scenárista, režisér a stavebný inžinier Bohdan Sláma v roku 2012 komediálnu drámu Čtyři slunce, ktorú neprijali kritici ani diváci. Istý čas sa venoval televíznej seriálovej tvorbe a teraz sa vracia do kín s česko-slovensko-francúzskym projektom o ovdovelej penzistke Hane (Zuzana Kronerová), ktorá sa zoznámi so svojráznym otužilcom Broňom (Pavel Nový), partiou jeho priateľov – a začne nový život. Film vznikal v Prahe, Plzni i Hradci Králové a podieľali sa na ňom skutoční otužilci. Vyznávačom ponárania sa do ľadovej vody je i sám Sláma, tak nečudo, že k tomu prinútil i svojich hercov. Romantická komédia má zatiaľ celkom priaznivé recenzie.
Foto: ASFK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.