Cuky a Luky film plánuje dobyť Hollywood

Pozrite si úkážku: teaser: https://www.youtube.com/watch?v=TVqlPC28ORM

Ukážkou, ktorá odhaľuje prekvapujúce akčné scény a množstvo hereckých osobností, ktoré sa vo filme objavia, sprevádza rozprávač - podobne, ako v amerických trhákoch. Za celovečernou komédiou o dvojici známej z televíznych obrazoviek stojí producent Dano Dangl. A prečo je teaser v angličtine? „Pre istotu,” vtipkuje Dangl. „Rozmýšľame aj nad čínskou a indickou istotou.”  hovorí, že film ukáže Cuky a Luky inak, ako ich poznajú ich fanúšikovia. „Nepôjde o súbor skečov, na aké ste boli zvyknutí, ale o riadny celovečerný film,“ vysvetľuje. Film si podľa neho požičiava postavičky z televízie a chce ich ukázať v úplne novom svetle. Hlavné predstaviteľky, Petra Polnišová a Zuzana Šebová sú tiež spoluautorkami scenára. „Spolupráca na scenári prišla úplne prirodzene, pretože Cuky a Luky obe veľmi dobre poznáme,” hovorí Polnišová. “Veľa vtipov ale vznikalo aj priamo na nakrúcaní,” dopĺňa Šebová.
 
Vo filme sa ukážu aj ďalšie hviezdy ako Lukáš Latinák, Diana Mórová či Roman Pomajbo, Marián Čekovský, Evelyn ale aj samotný producent a herec Dano Dangl. Režisérom filmu je známy český filmár Karel Janák, ktorý má na svedomí populárne komédie Snowboarďáci či Rafťáci, o kameru sa postaral Tomáš Juríček stojaci za hitom Kandidát.
Komédia bude mať slovenskú premiéru 20. apríla 2017. Na vaše plátna ju prinesie spoločnosť Itafilm.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.