Divoké vlny 2 (USA 2017)

divoke vlny 2Surf's Up 2: WaveMania
84 minút.
Scenár: Abdul Williams. Réžia: Henry Yu. Výtvarník: Chin Ko. Strih: Mark Yeager. Hudba: Toby Chu. Účinkujú: John Cena, Mark Calaway, Saraya-Jade Bevis, Paul Levesque, Vince McMahon, Diedrich Bader, Michael Coulthard, Jon Heder, James Patrick Stuart a ďalší.
Slovenská premiéra 26. januára 2017
Prekvapením roku 2007 sa stal rodinný animovaný film Chrisa Bucka a Asha Brannona Divoké vlny, paródia športového dokumentu o ceste neznámeho mladíka na vrchol windsurfingového neba. Film nominovali na Oscara. O desať rokov sa tučniak Cody Maverick vracia v nízkorozpočtovom pokračovaní, v Spojených štátoch určenom nie do kín, ale len na video. Režisérsky debut animátora Henryho Yu (Hotel Transylvania 2) vznikol na popud štúdií World Wrestling Entertainment, zameraných na propagáciu hviezd amerického wrestlingu. Nakrútili ho povestné kanadské štúdiá Rainmaker Entertainment, špecializované na lacnú animáciu. Kto prepožičal animovaným hrdinom hlasy v slovenskom dabingu, tunajší distributér neuvádza.
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.