Collateral Beauty (USA 2016)

Collateral BeautyCollateral Beauty
97 minút.
Scenár: Allan Loeb. Réžia: David Frankel. Kamera: Maryse Alberti. Strih: Andrew Marcus. Hudba: Theodore Shapiro. Účinkujú: Will Smith, Edward Norton, Kate Winslet, Michael Pena, Helen Mirren, Naomie Harris, Keira Knightley, Jacob Latimore, Ann Dowd, Liza Colón-Zayas, Natalie Gold, Kylie Rogers, Shirley Rumierk, Alyssa Cheatham, Benjamin Snyder, Mary Beth Peil a ďalší.
Slovenská premiéra 15. decembra 2016
Po mravoučných melodrámach Šťastie na dosah a Sedem životov sa Will Smith, kedysi známy ako dobrý komik a zabávač, vracia na plátna kín v ďalšom slzavom príbehu. Tentoraz ako šéf reklamnej agentúry, ktorého zlomila osobná dráma. Kolegovia a priatelia vymyslia drastický plán, ako ho vytrhnúť z izolácie a letargie, aby ho prinútili „čeliť pravde prekvapivými a hlboko ľudským spôsobom“. Režisér David Frankel si v roku 1996 vyslúžil Oscara za krátky film Dear Diary, ale známy je vďaka komédiám Rapsódia v Miami, Diabol nosí Pradu, Marley a ja. Scenárista Allan Loeb, tvorca predlôh pre neveľmi dôvtipné snímky Zámena, Skús ma rozosmiať, Manžel, či milenec? napísal scenár k Wall Street: Peniaze nikdy nespia Olivera Stonea, ale tiež k absolútnemu prepadáku Rock of Ages.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.