Santa je stále úchyl (USA 2016)

bad santa 2Bad Santa 2
92 minút.
Scenár: Johnny Rosenthal, Shauna Cross. Réžia: Mark Waters. Kamera: Theo van de Sande. Strih: Travis Sittard. Hudba: Lyle Workman. Účinkujú: Billy Bob Thornton, Kathy Bates, Tony Cox, Christina Hendricks, Brett Kelly, Ryan Hansen, Jenny Zigrino, Jeff Skowron, Cristina Rosato Cristina RosatoCristina Rosato, Mike Starr, Valérie Wiseman, Nathaly Thibault, Mark Falvo, Vlado Stokanic a ďalší.
Slovenská premiéra 1. decembra 2016
V roku 2003 nemecko-americká cynická hrubozrnná komédia Santa je úchyl s Billym Bobom Throntonom premenila 23 miliónovú investíciu na 76,5 milióna tržieb. Napriek tomu trvalo trinásť rokov, kým prišlo pokračovanie. Tentoraz v čisto americkej produkcii a v réžii Marka Watersa, tvorcu veselostí ako Strelený piatok, Všetky moje ex, Pán Popper a jeho tučniaky či iných. Alkoholik a sukničkár Willie Soke (Thornton) je stále na dne, a tak sa spojí s bývalým parťákom Markusom (Tony Cox), aby na Vianoce vykradli centrálu skorumpovanej chicagskej dobročinnej organizácie. Jeho podarenú mamu Sunny si s pasiou zahrala Kathy Batesová, ktorá je v skutočnosti iba o sedem rokov staršia ako Thornton.
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.