Planetárium (Francúzsko-Belgicko 2016)

planetariumPlanetarium
115 minút.
Scenár: Rebecca Zlotowski, Robin Campillo. Réžia: Rebecca Zlotowski. Kamera: George Lechaptois. Strih: Julien Lacheray. Hudba: Robin Coudert. Účinkujú: Natalie Portman, Lily-Rose Depp, Emmanuel Salinger, Amira Casar, Pierre Salvadori, Louis Garrel, David Bennent, Damien Chapelle, Jerzy Rogulski, Camille Lellouche, Christophe Odent, Kamel Abdelli, Michel Zlotowski, Hugo Zlotowski a ďalší.
Slovenská premiéra 17. novembra 2016
Sedemnásťročná dcéra Johnnyho Deppa a Vanessy Paradis Lily-Rose Deppová účinkuje po boku o kus skúsenejšej 34-ročnej Natalie Portmanovej, držiteľky Oscara za Čiernu labuť, v treťom celovečernom filme, ktorý nakrútila francúzska scenáristka a režisérka Rebecca Zlotowski. Dve americké sestry – špiritistky sú v 30. rokoch minulého storočia na turné po Európe. Očaria francúzskeho filmového producenta (Emmanuel Salinger), ktorý im ponúkne lákavú zmluvu i ubytovanie vo svojej vile. Jeho úmysly však vôbec nie sú nevinné, a tak sa schyľuje k neodvratnej katastrofe. Film mimo súťaž, ale v hlavnom programe, uviedol tohtoročný filmový festival v Benátkach.
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.