Účtovník (USA 2016)

uctovnikThe Accountant
128 minút.
Scenár: Bill Dubuque. Réžia: Gavin O'Connor. Kamera: Seamus McGarvey. Strih: Richard Pearson. Hudba: Mark Isham. Účinkujú: Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal, Jeffrey Tambor, John Lithgow, Michael Beasley, Boualem Hassaine, Ron Prather, Jason MacDonald, Ron Yuan, Alison Wright, Nick Arapoglou, Jason Davis, Cynthia Addai-Robinson, Jean Smart, Andy Umberger a ďalší.
Slovenská premiéra 27. októbra 2016
Keď sa povie „účtovník“, zíde slovenskému divákovi na um taliansky komik Paolo Villaggio ako nešťastný Fantozzi. Christian Wolff je z iného cesta. Matematický génius pracuje pre podsvetie. Keď mu začne na päty stúpať spravodlivosť, príjme aj legálnu prácu – a práve to mu takmer zlomí väz. Projekt mali pôvodne režírovať bratia Coenovci s Melom Gibsonom v hlavnej role. Réžie sa napokon ujal Gavin O'Connor, tvorca kriminálnych thrillerov Naháňaj draka a Česť a sláva, ktorý zveril titulnú úlohu Benovi Affleckovi. České kiná film uvádzajú pod názvom Zúčtování.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.