Vojnoví psi (USA 2016)

vojnovi psiWar Dogs
114 minút.
Scenár: Todd Phillips, Stephen Chin, Jason Smilovic. Réžia: Todd Phillips. Kamera: Lawrence Sher. Strih: Jeff Groth. Hudba: Cliff Martinez. Účinkujú: Miles Teller, Jonah Hill, Ana de Armas, Bradley Cooper, Shaun Toub, JB Blanc, Ashley Spillers, Brenda Koo, Roman Mitichyan, Max Daniels, Lucas Di Medio, Jeremy Tardy, Barry Livingston a ďalší.
Slovenská premiéra 18. augusta 2016
Tvorca komédií Road Trip, Starsky a Hutch, Škola zvádzania a fenoménu Vo štvorici po opici Todd Phillips si tentoraz vybral za námet skutočnú udalosť. Časopis Rolling Stone uverejnil v roku 2011 reportáž Arms and the Dudes o dvojici chalanov, ktorí si v čase vojny v Iraku práve naplno užívali radosti Miami Beach. Keď sa dozvedeli o iniciatíve vlády Spojených štátov, umožňujúcej aj malým spoločnostiam uchádzať sa o vojenské objednávky, chytili príležitosť za pačesy a začalo sa im dariť. Čím viac zarábali, tým menej dbali na morálku i na opatrnosť. Napokon získali zmluvu na dodávku zbraní pre afganskú armádu za 300 miliónov dolárov. Až neskoro zistili, že sú len pešiakmi v špinavej hre, ktorej pravidlá diktuje niekto iný. V hlavných úlohách účinkujú Miles Teller a Jonah Hill, nakrúcalo sa v Miami, Los Angeles – a v Rumunsku.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.