Očista 3 (USA-Francúzsko 2016)

ocista 3The Purge: Election Year
106 minút.
Scenár a réžia: James DeMonaco. Kamera: Jacques Jouffret. Strih: Todd E. Miller. Hudba: Nathan Whitehead. Účinkujú: Elizabeth Mitchell, Frank Grillo, Mykelti Williamson, Raymond J. Barry, Ethan Phillips, Edwin Hodge, Terry Serpico, Rob Vardaro, Sparrowhawk, Joseph Julian Soria a ďalší.
Slovenská premiéra 7. júla 2016
V roku 2013 prišiel americký scenárista a režisér James DeMonaco s vedeckofantastickým thrillerom Očistec o Spojených štátoch blízkej budúcnosti, v ktorých rok čo rok na jednu noc prestanú platiť zákony a každý si s každým môže vybaviť účty (alebo len vypustiť paru) ako to dokáže, ako je to jeho srdcu milé. Film zožal zdrvujúce kritiky, ale tri investované milióny dolárov len v kinách premenil na 90 miliónov tržieb. Takže v roku 2014 prišlo pokračovanie Očista: Anarchia. Rozpočet 9 miliónov, tržby z kín 112 miliónov. Najnovší film vznikol s nákladmi 10 miliónov a ako napovedá názov, účty si tentoraz vybavujú politici, takže tento krvavý horor poteší oko i dušu každého normálneho občana-voliča.
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.