Návštevníci 3: Revolúcia (Francúzsko-Belgicko-Česká republika 2016)

navstevnici 3Les Visiteurs: La Révolution
110 minút.
Scenár: Christian Clavier, Jean-Marie Poiré. Réžia: Jean-Marie Poiré. Kamera: Stéphane Le Parc. Strih: Philippe Bourgueil. Hudba: Eric Levi. Účinkujú: Christian Clavier, Jean Reno, Franck Dubosc, Karin Viard, Sylvie Testud, Marie-Anne Chazel, Ary Abittan, Alex Lutz, Frédérique Bel, Lorànt Deutsch, Stéphanie Crayencour, Pascal N'Zonzi, Götz Otto, Marek Vašut, Jiří Vojta, Lukáš Bech, Pavel Novotný, Jan Jankovský, Lina Wagnerová, Zuzana Skalníková a ďalší.
Slovenská premiéra 5. mája 2016
V roku 1993 bodoval francúzsky režisér Jean-Marie Poiré nenáročnou no atraktívnou komédiou o rytierovi Godefroyovi de Montmirail (Jean Reno) a jeho sluhovi Jacquouillovi (Jean Clavier – bol tiež spoluscenáristom všetkých troch častí), ktorí sa po vypití čarovného nápoja prenesú z temného stredoveku priamo v súčasnosti. O päť rokov neskôr vzniklo pokračovanie, v ktorom sa Godefroy musí znova odobrať do 20. storočia, aby zachránil rod. Osemnásť rokov potom došlo k tomu, čoho sme sa všetci obávali: je tu ďalšie pokračovanie. Lenže tentoraz sa Godefroy s Jacquouillom nedostanú do súčasnosti, ale do čias Veľkej francúzskej revolúcie. Z Jacquouillových potomkov sú zanietení revolucionári, ktorí idú nemilosrdne po krku šľachtickým pravnukom Godefroyovým. Filmové exteriéry sa nakrúcali na Južnej Morave, v Kutnej Hore, v Prahe i na viacerých stredočeských hradoch a zámkoch.
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.