Moja tučná grécka svadba 2 (USA-Kanada 2016)

Moja tucna posterBig Fat Greek Wedding 2
94 minút.
Scenár: Nia Vardalos. Réžia: Kirk Jones. Kamera: Jim Denault. Strih: Markus Czyzewski. Hudba: Christopher Lennertz. Účinkujú: John Stamos, John Corbett, Alex Wolff, Nia Vardalos, Lainie Kazan, Rita Wilson, Elena Kampouris, Andrea Martin, Louis Mandylor, Gia Carides, Ian Gomez, Michael Constantine, Joey Fatone, Kolton Stewart, Jayne Eastwood, Bruce Gray, Fiona Reid, Stavroula Logothettis, Gerry Mendicino, Kathryn Greenwood a ďalší.
Slovenská premiéra 7. apríla 2016
Mnoho filmárov sa usiluje vstúpiť po druhý raz do tej istej zlatonosnej rieky, ale spravidla stúpia do niečoho menej vábneho. Kanaďanka gréckeho pôvodu Nia Vardalosová si v roku 2002 romantickou komédiou Moja tučná grécka svadba vyslúžila svetovú popularitu aj nominácie na Oscara za scenár a na Zlatý glóbus za herecký výkon. Minimalistický rozpočet 5 miliónov dolárov dokázala zúročiť na tržby 368,7 milióna. Len za vstupné do kín. Po štrnástich rokoch prichádza s pokračovaním. Vyžiadalo si náklady 18 miliónov dolárov, ale už za prvý týždeň po premiére utŕžilo 37,1 milióna. Toula a jej bláznivá košatá grécka rodina sú späť i s Ianom, pubertálnou dcérou a kostlivcami, ktorí vypadávajú z rodinných skríň. Zatiaľčo recenzenti sa zhodli, že film bohužiaľ neprináša nič nové a zavrhujú ho, diváci sa tešia, že film vďakabohu zostal taký, ako prvá časť a sú ním nadšení.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.