Somnia: Zlo nikdy nespí (USA 2016)

somnia-05Before I Wake
118 minút.
Scenár: Mike Flanagan, Jeff Howard. Réžia a strih: Mike Flanagan. Kamera: Michael Fimognari. Hudba: Danny Elfman, The Newton Brothers. Účinkujú:  Jacob Tremblay, Thomas Jane, Kate Bosworth, Annabeth Gish, Scottie Thompson, Dash Mihok, Jay Karnes, Kyla Deaver, Lance E. Nichols, Courtney Bell, Aurora Blue, Jason Alan Smith a ďalší.
Slovenská premiéra 7. apríla 2016
Po hororoch Absentia a Oculus nakrútil americký scenárista a režisér Mike Flanagan tretí s jednoslovným názvom – Somnia. Do kín sa mal dostať v októbri tohto roku. Lenže producenti, medzi ktorými je i dcéra slávneho skladateľa filmovej hudby Dannyho Elfmana, rozhodli inak. A tak je film tu – a v origináli premenovaný neveľmi nápadito na Before I Wake. Snímok s týmto názvom, dokonca i mysterióznych, vzniklo už viacero, podobne i kníh. Keď Jessie (Kate Bosworth) a Mark (Thomas Jane) prídu o dieťa, adoptujú osemročného Codyho (Jacob Tremblay známy z thrilleru Izba). Čoskoro však na vlastnej koži zistia, že má nevyspytateľnú schopnosť: čokoľvek sa mu sníva, to sa skutočne stane. Ak chcú prežiť, musia odhaliť pravdu o zdroji Codyho snov.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.