Séria Divergencia: Experiment (USA 2016)

divergencia experiment 014The Divergent Series: Allegiant
121 minút.
Scenár: Noah Oppenheim, Adam Cooper, Bill Collage. Réžia: Robert Schwentke. Kamera: Florian Ballhaus. Strih: Stuart Levy. Hudba: Joseph Trapanese. Účinkujú: Shailene Woodley, Theo James, Naomi Watts, Zoë Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Jonny Weston, Maggie Q, Jeff Daniels, Bill Skarsgård, Emjay Anthony, Rachel Hendrix, Autumn Dial, Courtney Hope, Keiynan Lonsdale, Lyon Beckwith, Ben Levin, Julie Ivey, Octavia Spencer, Nadia Hilker, Maria Howell a ďalší.
Slovenská premiéra 17. marca 2016
Úspech Harryho Pottera a série Twilight nedáva spať mnohým producentom. A tak prišli Hry o život, séria Divergencia a viacero filmov, ktoré by tiež chceli prerásť do zlatonosných filmových seriálov pre deti a mládež. Niektorým sa to podarí, iným nie. Tretia časť mládežníckej sci-fi série podľa kníh spisovateľky Veroniky Rothovej (nar. 1988) sa do našich kín odstáva ako prvá s označením Séria Divergencia v názve. Napriek tomu, že ide o podpriemernú nenápaditú plytkú vedeckú fantastiku, predchádzajúce diely Divergencia a Rezistencia si pripísali tržby vo výške takmer 600 miliónov. Ako dokonalé výrobky sa totiž prispôsobili vkusu, rozhľadu, inteligencii i názorom väčšiny pubertálnych divákov. Aj trojku nakrútili v Hollywoode nemecký režisér Robert Schwentke s nemeckým kameramanom Florianom Ballhausom.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.