Babysitter (Nemecko 2015)

babysitter-01Der Nanny
110 minút.
Scenár: Lucy Astner, Murmel Clausen, Matthias Schweighöfer, Finn Christoph Stroeks. Réžia: Matthias Schweighöfer, Torsten Künstler. Kamera: Bernhard Jasper. Strih: Zaz Montana. Hudba: Josef Bach, Tobias Wagner, Arne Schumann. Účinkujú: Matthias Schweighöfer, Milan Peschel, Paula Hartmann, Arved Friese, Joko Winterscheidt, Kirsten Block, Veronica Ferres, Andrea Osvárt, Tim Sander, Gitta Schweighöfer, Arsseni Bultmann, Jan Bülow, Ilka Bessin a ďalší.
Slovenská premiéra 3. marca 2016
Keď bezohľadný developer Clemens (Matthias Schweighöfer) pod vplyvom vidiny príjmov za nový stavebný projekt pripraví stovky ľudí – medzi nimi aj Rolfa (Milan Peschel) o domov, zúfalý muž sa rozhodne pre zúfalý čin. A pretože pomsta najlepšie chutí rafinovane krutá, nechá sa najať ako opatrovateľ, aby sa dostal do blízkosti Clemensových detí. Netuší však, že Winnie a Theo si z mučenia opatrovateliek už dávno spravili spôsob života. Komédiu Der Nanny podľa vlastného scenára režíroval populárny nemecký herec Matthias Schweighöfer. Hoci film, ktorý odmietla aj domáca nemecká kritika, je určený dospelému publiku, do slovenských kín sa dostáva s českým dabingom, akoby ho tunajší distributér smeroval skôr k mládeži. I napriek tomu, že práve odmietavé recenzie v Nemecku otvorili diskusiu o nevhodnosti tohto druhu rodinnej „zábavy“.
Foto: Continental

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.