Robinson Crusoe (Belgicko-Francúzsko 2016)

robinson crusoe90 minút.
Scenár: Lee Christopher, Domonic Paris, Graham Welldon. Réžia: Vincent Kesteloot, Ben Stassen. Hudba: Ramin Djawadi, Marina Kay. V slovenskom znení účinkujú: Michal Domonkoš, Michal Kľučka, Táňa Pauhofová, Jana Valocká, Karol Čálik , Ján Koleník, Gabriela Dzuríková, Juraj Predmerský, Henrieta Kolláriková – Jančišinová, Michal Hallon, Miroslav Trnavský, Ivan Laca, René Jankovič, Peter Kollárik, Štefan Richtárech , Henrich Platek, Peter Krajčovič a ďalší.
Slovenská premiéra 18. februára 2016
Ako je pri európskych produkciách smutným zvykom, len s minimom informácií o tvorcoch sa do kín dostáva belgicko-francúzsky rodinný digitálne animovaný 3D film, zľahka inšpirovaný nesmrteľným románom Daniela Defoe. Ústrednou postavou tentoraz nie je stroskotanec, ale zvedavý papagáj Utorok, ktorý v Robinsonovi vidí najmä nádej na zmenu svojho doterajšieho života na opustenom ostrove. Robinson sa postupne spriatelí s veselými zvieracími obyvateľmi a spolu bojujú aj proti zákerným nebezpečným divokým mačkám. Belgičan Ben Stasen už má na konte celovečerné digitálne animáky Cesta na Mesiac 3D, Sammyho dobrodružstvá 1 aj 2 či Dom kúziel. Ak ste ich videli, dobre viete, čo od novinky môžete čakať a čo radšej ani nie.
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.