Zoolander No. 2 (USA 2016)

zoolander 2Zoolander 2
102 minút.
Scenár: Justin Theroux, Ben Stiller, Nicholas Stoller, John Hamburg. Réžia: Ben Stiller. Kamera: Daniel Mindel. Strih: Greg Hayden. Hudba: Theodore Shapiro. Účinkujú: Ben Stiller, Penélope Cruz, Owen Wilson, Will Ferrell, Christine Taylor, Kristen Wiig, Benedict Cumberbatch, Justin Bieber, Kim Kardashian West, Kanye West, Olivia Munn, Billy Zane, Lewis Hamilton, Macaulay Culkin, Lenny Kravitz a ďalší.
Slovenská premiéra 18. februára 2016
V slávnych rímskych štúdiách Cinecittà nakrútil americký komik Ben Stiller pokračovanie svojej kultovej komédie o manekýnovi Derekovi Zoolanderovi (Stiller) a jeho kolegovi Hanselovi (Owen Wilson). Zo zabudnutia, do ktorého upadajú, ich vytrhne séria záhadných úmrtí slávnych osobností. Celebritní nebožtíci majú totiž zakaždým na tvári niektorý z výrazov, ktorými sa kedysi preslávil práve Zoolander. Keď takto dopadne aj Justin Bieber, rozhodne sa vyšetrovateľka Valentina (Penélope Cruz) zapojiť do pátrania aj Dereka s Hanselom. Majú preniknúť do sveta celebrít a nájsť  vraha. Z väzenia sa však práve vtedy dostane podliak Mugatu (Will Ferrell), ktorý manekýnom pripravil rafinovanú pomstu. Komentár k prvému traileru narozprával astrofyzik Stephen Hawking.
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.