Policajtov švagor (USA 2016)

Policajtov svagor 004Ride Along 2
101 minút.
Scenár: Phil Hay, Matt Manfredi. Réžia: Tim Story. Kamera: Mitchell Amundsen. Strih: Peter S. Elliot. Hudba: Christopher Lennertz. Účinkujú: Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter, Benjamin Bratt, Olivia Munn, Ken Jeong, Bruce McGill, Michael Rose, Sherri Shepherd, Arturo del Puerto, Eric Goins, Carlos Gómez a ďalší.
Slovenská premiéra 28. januára 2016
Do slovenských kín prichádza pokračovanie snímky, ktorá v nich nikdy nebola. Akčná komédia režiséra Tima Storyho Ride Along z roku 2014 sa k nám dostala len na videu, pod prudko bystroumným českým názvom Jízda švárů. Doma v Spojených štátoch ani v našich končinách si nevyslúžila žiadne pochvalné recenzie, na vstupnom do kín však zarobila 153 miliónov dolárov a 35 ďalších na videu. To je pre distributéra neotrasiteľný argument, takže tu máme dvojku, opäť s Kevinom Hartom a Ice Cubeom v hlavných úlohách policajtov a švagrov. Ich protivníkom tentoraz je drogový boss Antonio Pope (Benjamin Bratt). Hodnotenia amerických recenzentov sú ešte nemilosrdnejšie ako v prípade prvého filmu, čo nepochybne znamená, že tržby budú ešte vyššie. Veď za prvý týždeň len vstupenky vyniesli 52,6 milióna.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.