Stávka na neistotu (USA 2015)

stavka na neistotu 012The Big Short
130 minút.
Scenár: Charles Randolph, Adam McKay. Réžia: Adam McKay. Kamera: Barry Ackroyd. Strih: Hank Corwin. Hudba: Nicholas Britell. Účinkujú: Ryan Gosling, Christian Bale, Brad Pitt, Steve Carell, Marisa Tomei, Finn Wittrock, Max Greenfield, Melissa Leo, Rafe Spall, Hamish Linklater, Byron Mann, Jeremy Strong, John Magaro, Karen Gillan, Selena Gomez, Brandon Stacy, Margot Robbie, Adepero Oduye, Bob Walker a ďalší.
Slovenská premiéra 7. januára 2016
Americký komik Adam McKay je známy ako režisér neveľmi ambicióznych a neveľmi uznávaných filmových komédií s Willom Ferrellom s veľavravnými názvami ako Hlásateľ správ: Príbeh Rona Burgundyho, Rýchlo a desivo: Šialené preteky, Bratia z donútenia, Fízli zo zálohy. V jeho najnovšom filme, nakrútenom s rozpočtom 28 miliónov dolárov a za účasti mnohých hviezd, však Will Ferrell po prvý raz neúčinkuje. Stávka na neistotu je dráma inšpirovaná knihou literatúry faktu Michaela Lewisa s názvom The Big Short: Inside the Doomsday Machine o špekulantoch, ktorí dokázali vytrieskať pekný balík peňazí ešte aj z realitnej krízy v USA. Kritikou vysoko hodnotenú snímku nominovali na štyri Zlaté glóbusy a mnoho ďalších prestížnych cien.
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.