Snehová kráľovná: Tajomstvo ohňa a vody (Rusko 2016)

Snehova-kralovna-TajomstvoSněžnaja koroleva 3: Ogoň i Ljod / The Snow Queen 3
Animovaná dobrodružná komédia, 89 minút
Scenár: Vladimir Nikolajev, Alexej Cicilin, Alexej Zamyslov, Robert Lence. Réžia: Alexej Cicilin. Hudba: Fabrizio Mancinelli. V slovenskom znení: Táňa Pauhofová, Marián Chalány, Marek Suchitra, Peter Marcin, Michaela Šáleková, Pavol Plevčík, Jana Valocká, Gabriela Druríková, Lucia Vráblicová, Štefan Kožka, Roman Ferienčík, Zuzana Kyzeková a ďalší.
Slovenská premiéra: 8. februára 2018
Havnou hrdinkou príbehu je opäť odvážna Gerda, ktorá porazila Snehovú kráľovnú a oslobodila svojho brata Kaia. Vďaka tomu sa z nich stali tak trochu rozprávkové celebrity. Kým Gerda to berie s nadhľadom, zasnený Kai sa o čosi horšie vyrovnáva so svojou popularitou, keď mu pri nohách pravidelne omdlievajú mladé dievčatá. Aby si od tejto vyčerpávajúcej slávy trochu odpočinuli, vydávajú sa do hôr za svojim trollským kamarátom Ormom, kde na nich však nečaká žiadna dovolenka, ale parádne nové dobrodružstvo. Do trollských hôr k Ormovi totiž dorazí aj Rolan, mladík vyhľadávajúci hrdinské činy, ktorý sa v trollských legendách dočíta o starodávnom kúzelnom trollskom Kameni ohňa a ľadu. Ako pravý hrdina sa ho musí vydať hľadať a nájsť A keď sa k nim ešte pridá drsná a krásna pirátka Alfida, poriadny zmätok v trollskom kráľovstve je zaručený. Udalosti sa našim hrdinom dosť rýchlo vymknú z rúk a bude to riadna fuška, než magickým kameňom prebudené sily ohňa a ľadu opäť skrotia. A možno sa Gerde a Kaiovi nakoniec podarí nájsť aj rodičov unesených Severným vetrom a dať celú rodinu zase dokopy... Pokračovanie populárnej animovanej série je opäť plné dobrodružstiev, humoru a čarov. Naši hrdinovia sa stretnú s mágiou ohňa a ľadu, a tak im bude chvíľu poriadne horúco a chvíľu zas poriadne veľká zima.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.