Darkland (Dánsko 2017)

DarklandUnderverden
Akčný triler, 112 minút
Scenár a réžia: Fenar Ahmad. Kamera: Kasper Tuxen. Strih: Kasper Leick. Hudba: Jens Ole Wowk, McCoy. Hrajú: Dar Salim, Stine Fischer Christensen, Ali Savandi, Dulfi Al-Jabouri, Jakob Ulrik Lohmann, Roland Møller, B. Branco, Anis Alobaisi, Brian Siva, Hamza Al-Jabori, Amany Turk, Marianne Mortensen a ďalší.
Slovenská premiéra: 25. januára 2018

Úspešný kardiochirurg Zaid má dôvod na oslavu – spolu so svojou pôvabnou manželkou Stine (Stine Fischer Christensen) čakajú prírastok do rodiny. Spoločnú oslavu v kruhu priateľov naruší nečakaný hosť – Zaidov brat Yasin (Anis Alobaidi). Prosí brata o pomoc, lebo sa dostal do problémov s organizovaným zločinom. Zaid však odmietne a vodca gangu Yasina drasticky potrestá. Polícia má pre nedostatok dôkazov zviazané ruky, a tak sa Zaid rozhodne ako maskovaný bojovník dosiahnuť spravodlivosť vlastnými silami a potrestať vrahov svojho brata... Darkland je štýlovou variáciou na podžáner revenge trilerov.


Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.