Creed II (USA 2018)

Creed-2Creed II
Športová dráma, 130 minút
Scenár: Sylvester Stallone, Cheo Hodari Coker. Réžia: Steven Caple Jr. Kamera: Kramer Morgenthau. Strih: Dana E. Glauberman, Saira Haider, Paul Harb. Hudba: Ludwig Göransson. Hrajú: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Dolph Lundgren, Florian Munteanu, Russell Hornsby, Wood Harris, Phylicia Rashad, Ivo Nandi, Andre Ward, Christopher Mann a ďalší.
Slovenská premiéra: 22. novembra 2018
Adonis Creed (Michael B. Jordan) bojuje – so životom aj sám sa so sebou. Usiluje sa zo všetkých síl, aby nezanedbával prípravu na dôležitý súboj v ringu a súčasne sa venoval aj svojim najbližším. V ringu má bojovať so silným súperom, ktorého meno sa navyše spája s dávnym nešťastím v jeho rodine. Blížiaci sa zápas bude preto nielen náročný, ale aj veľmi osobný. Spolu s Rockym (Sylvester Stallone) po boku sa Adonis pokúsi naplniť dávny odkaz a získať odpoveď na otázku, za čo sa oplatí bojovať. Creed II je filmom o návrate, ktorý oživí spomienky a znovu pripomenie, čo robí šampióna šampiónom. Posolstvo znie jasne – nezáleží na tom, ako ďaleko vo svojom živote zájdeš, tvoja minulosť a tvoja rodina bude vždy s tebou...
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.