Dilili v Paríži (Francúzsko 2018)

Dilili-v-PariziDilili à Paris
Animovaný rodinný, 95 minút
Scenár a réžia: Michel Ocelot. Strih: Patrick Ducruet. Hudba: Gabriel Yared. Slovenský dabing: Martina Kapráliková, Dušan Cinkota, Juraj Hrčka, Renáta Rundová, Tibor Vokoun, Ivan Romančík, Daniel Fischer, Michaela Medvecová, Eva Matejková, Jana Valocká , Sára Martináková, Milada Rajzíková, Ivo Gogál, Juraj Predmerský a ďalší.
Slovenská premiéra: 22. novembra 2018
Odvážna Dilili spolu so svojím kamarátom Orelom pátra po stopách spolku, ktorý stojí za únosmi dievčat v Paríži. Mladí hrdinovia sa počas svojho „vyšetrovania“ stretnú s významnými osobnosťami – od Marie Curie až po Marcela Prousta. Každá z nich im poskytne pomocnú ruku či indíciu. Dostanú sa na pozoruhodné miesta, do tajomného prípadu sa prelína mágia a na jeho konci tradične vyvrcholí bojom dobra so silami temna... Pôvabný animovaný príbeh je ďalším filmom z dielne uznávaného francúzskeho animátora Michela Ocelota, ktorý prostredníctvom dobrodružstiev malého dievčatka priblížil obdobie Belle Époque (Krásne časy) v dejinách Francúzska.
Foto: Film Europe Media Company

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.