Husia koža (USA-Austrália 2015)

goosebumps-intl-DF-00890r rgbGoosebumps
103 minút.
Scenár: Darren Lemke. Réžia: Rob Letterman. Kamera: Javier Aguirresarobe. Strih: Jim May. Hudba: Danny Elfman. Účinkujú: Halston Sage, Odeya Rush, Jack Black, Jillian Bell, Dylan Minnette, Jeremy Ambler, Amy Ryan, Ella Wahlestedt, Karan Soni, Steven Krueger, Ryan Lee, Amanda Lund, E. Roger Mitchell a ďalší.
Slovenská premiéra 29. októbra 2015
Tvorca úspešných rodinných animovaných filmov Príbeh žraloka a Monštrá vs. Votrelci, ale aj drahého prepadáku Gulliverove cesty Rob Letterman sa inšpiroval mimoriadne obľúbenou sériou kníh „Stephena Kinga pre deti“ Roberta Lawrenca Stina Goosebumps, ktorých vyšlo 350 miliónov výtlačkov v 32 jazykoch. S rozpočtom 58 miliónov dolárov, ktorý v tomto žánri patrí ku skromnejším, nakrútil hororovú komédiu o Zachovi Cooperovi (Dylan Minnette). Po presťahovaní do malého mesta sa zahľadí do fešnej susedy Hannah (Odeya Rush), ale narazí na jej záhadného otca, spisovateľa R. L. Stina (Jack Black) a zistí, že prízraky, ktoré ho preslávili, sú nielen skutočné, no i skutočne nebezpečné. Mimochodom, postavičku učiteľa J. Blacka si nezahral nikto iný, ako skutočný R. L. Stine!
Foto: ITAFilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.