RYTMUS sídliskový sen videlo 43 000 divákov

Patrik „Rytmus“ Vrbovský si za dlhé roky pôsobenia na slovenskej hudobnej scéne vybudoval imidž rapera, ktorý si nekladie servítku pred ústa, má rád luxus, ale predovšetkým vie, ako zaujať. Svoje súkromie si vždy dobre strážil a Rytmus20 resizelen z jeho textov mohol človek kde-tu vycítiť, že jeho cesta na vrchol možno nebola úplne jednoduchá. O svojej rodine a svojom detstve však nikdy neprehovoril otvorene. Až doteraz.

 

Divácky záujem o film RYTMUS sídliskový sen neustále pretrváva a to nielen vo veľkých mestách, ale aj v tých menších, ako napríklad Piešťany, Trstená, Skalica, Sereď, Galanta, či Lučenec. Multikiná museli na poslednú chvíľu pre nadmerný záujem pridávať predstavenia a to najmä v Bratislave, Košiciach a Trenčíne. Dokonca ani Rómovia si nenechali film ujsť a prekvapili mestá, kde návštevnosť v kinách býva obvykle veľmi nízka, ako napríklad Spišská Nová Ves či Rimavská Sobota.

 

Top 3 historicky najlepších otváracích víkendov slovenského filmu od r. 1993, počet divákov:
1.   38   (49 314)
2.   RYTMUS sídliskový sen  (43 189)
3.   Bathory  (35 925)

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.