Navždy mladá (USA 2015)

navzdymlada resizeNavždy mladá (USA 2015)
The Age of Adaline
110 minút.
Scenár: J. Mills Goodloe, Salvador Paskowitz. Réžia: Lee Toland Krieger. Kamera: David Lanzenberg. Strih: Melissa Kent. Hudba: Rob Simonsen. Účinkujú: Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford, Amanda Crew, Richard Harmon, Ellen Burstyn, Kathy Baker, Mark Ghanimé, Anjali Jay, Lynda Boyd, Barclay Hope, Chris William Martin, Robert Moloney, Serge Houde, Anthony Ingruber a ďalší.
Slovenská premiéra 2. júla 2015
Americký nezávislý filmár Lee Toland Krieger sa prepracoval do prvej ligy hviezdne obsadenou romantickou drámou s rozpočtom 25 miliónov dolárov. O mladej žene (Blake Lively) zo začiatku 20. storočia, ktorá po nehode prestala starnúť. To vôbec nie je dar, ale skôr kliatba života v osamelosti a smútku. A ešte sa vám môže stať aj to, že z otca vášho súčasného frajera sa vykľuje váš bývalý frajer. Hlavnú rolu odmietli Natalie Portman aj Katherine Heigl. Mnoho postáv vo veľkom časovom rozpätí hrá viacero hercov. Recenzenti vyzdvihujú najmä výkon Harrisona Forda.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.