Macík 2 (USA 2015)

macik resizeMacík 2 (USA 2015)
Ted 2
115 minút.
Scenár: Seth MacFarlane, Alec Sulkin, Wellesley Wild. Réžia: Seth MacFarlane. Kamera: Michael Barrett. Strih: Jeff Freeman. Hudba: Walter Murphy. Účinkujú: Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Morgan Freeman, Seth MacFarlane, Patrick Warburton, Jessica Barth, Liam Neeson, David Hasselhoff, Giovanni Ribisi, Patrick Stewart, Jay Leno,  a ďalší.
Slovenská premiéra 2. júla 2015
Ak ste skutočne oddanými vyznávačmi vulgárneho plyšáka, určite si nenecháte ujsť pokračovanie komédie Setha Mac Farlanea z roku 2012. Drzý macík sa oženil s fešnou blondínkou (Jessica Barth), ale – vzhľadom na fyziologické danosti – mladý pár je bezdetný. Pomocnú ruku, ako vždy, podá skutočný priateľ, čiže John (Mark Wahlberg) – a s ňou aj potrebné spermie. Lenže úrady usúdia, že plyšová hračka nemôže byť rodičom, a tak macko s Johnom zoženú fešnú právničku (Amanda Seyfried) so sklonom ku konzumácii dymu zo zakázaných bylín a pripravujú proces. Spermabanky, tráva, baby, plyš – potrebuje slovenský divák viac?
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.